Partners

Aeres groep

Aeres is een kennisinstelling met als kerntaken onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten in de groene sector. Aeres heeft alle niveaus van het beroepsonderwijs in huis: praktijkonderwijs, vmbo, mbo, hbo, master en contractonderwijs. Aeres richt zich op het continu ontwikkelen van kennis en kunde. Centraal staat hierbij het samenwerken aan betekenisvolle oplossingen voor de toekomst.

Naar website

KNHS

De KNHS is de bond voor iedere paardensporter, in elke discipline, zowel wedstrijdgericht als recreatief. De KNHS werkt eraan de paardensport voor iedereen toegankelijk te maken op een plezierige en verantwoorde wijze, hierbij staat welzijn en veiligheid centraal. De KNHS biedt naast opleidingen tot instructeur, jurylid en andere officials ook trainingen, cursussen, workshops en opleidingen specifiek voor paardensporters.

Naar website

FNRS

De FNRS is de branchevereniging voor professionele hippische ondernemers. De FNRS behartigt de belangen van ondernemers, werkt aan de ontwikkeling van de branche en biedt individuele diensten aan leden. De FNRS streeft naar een gezonde sector met bedrijven die de zaken organisatorisch, qua welzijn, veiligheid en opleiding goed op orde hebben. Zo kunnen nieuwe ruiters op een plezierige manier kennis maken met het paardrijden.

Naar website

KWPN

Knappe atleten met een blij karakter: het KWPN-paard is de metgezel voor paardensporters, van amateur tot topsport. Het Nederlandse paard is internationaal zeer succesvol dankzij zijn functionele lichaam, het talent voor de sport én de wil om te werken. Dit is het resultaat van jarenlange strenge selectie, door onze fokkers en inspecteurs. Wil je meer weten over het meest succesvolle sportpaardenstamboek ter wereld? Bezoek dan onze website, of kom eens langs op onze thuisbasis op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Naar website

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws over paardenopleidingen ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.